top of page

Ontdek de gietvloeren van S’Imagine Floors

arrow

Stijlvolle vloeren in epoxy 

divider

Een vloer in epoxy is een hoogwaardige vloer die vaak in industriële omgevingen wordt gebruikt. Ze zijn heel sterk en zijn bijvoorbeeld bestand tegen zuren. Precies daardoor zijn ze ook heel hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn epoxyvloeren gewoon mooi en esthetisch. Ze passen perfect in een modern interieur of kantoor. Een epoxycoating op een bestaande vloer is steeds mogelijk.

Naadloos

Moderne of industriële look

In alle kleuren beschikbaar

Ook geschikt voor industriële omgevingen

over

Vloeren in polyurethaan

divider

Bij S’Imagine Floors raden we vloeren in polyurethaan aan als u vloerverwarming in uw woning heeft of wenst. Een vloer in polyurethaan kent u uit warenhuizen en gymnastiekzalen. Ze hebben een lichtverend effect. Hierdoor zijn ze aangenaam voor een warme en knusse woning. U huppelt als het ware van de ene kamer naar de andere en hebt het steeds lekker warm aan de voeten.

Aangeraden bij vloerverwarming

Geschikt voor een modern interieur

Elastische vloer

Naadloos

In alle kleuren beschikbaar

Een vloer met betonlook

divider

Als u gaat voor een betonlook geeft u uw woning de ultieme moderne touch. Dit past perfect in een strakke en moderne nieuwbouwwoning en is ook ideaal voor een industriële stijl. Het egaliseren van een vloer met betonlook gaat snel en efficiënt. Bij S’Imagine Floors zorgen we met passie voor een strak interieur in uw woning!

Aangeraden bij een industrieel interieur

Strakke en krachtige uitstraling

Naadloos

Gietvloeren voor bedrijven en industrie

divider

S’Imagine Floors werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. In het B2B-segment zijn gietvloeren heel populair. We leggen onder andere gietvloeren in ziekenhuizen, restaurants of voedingszaken. Omwille van de netheid doen bedrijven of fabrieken met een groot magazijn of een koelruimte eveneens hun voordeel met een gegoten vloer. Het schoonmaken van uw bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest als met een strak gegoten gietvloer van S’Imagine Floors!

Wenst u een gietvloer voor uw bedrijf? Contacteer ons vandaag nog en wij stellen zo snel mogelijk een offerte voor u op.

bottom of page